Om WeFixIt AS

WeFixIt AS er et lite norskeid selskap som holder til i Fetsund, i Lillestrøm Kommune. Herfra leverer vi tjenester til hele østlandet, til både private kunder, borettslag, entrepenører og bedrifter. 

Vi setter vår stolthet i å levere høy service og produkter i høy kvalitet som kan vare så lenge som mulig med riktig vedlikehold. 


 

Kvalitetsleverandør  

I dag leverer vi riktignok ett bredt produktspekteret til å dekke mange typer vindu- og dørprodukter, og i framtiden vil det komme enda flere populære produkter som vi kan tilby våre kunder. Vi leverer våre vinduer skreddersydd på bestilling, og du kan selv bestemme alt fra størrelse og funksjonalitet, til terskler, sprosser, glass og materialer. 

  


Produksjon etter norsk standard 

Vi setter kvalitet aller fremst, og leverer produkter som skal kunne leve så lenge som overhodet mulig. Et produkt fra oss skal leve i minst 30 år, så fremt det får riktig vedlikehold. 

Vår partner Venska er medlem av Norsk Dør- og Vinduskontroll (NDVK), som garanterer at våre produkter tilfredsstiller norske krav til kvalitet. NDVK er en kontrollordning for dører og vinduer, der det stilles høye krav til glass og beslag, materialer, lim og trebeskyttelse. 

Dette er en garanti til våre kunder om at våre produkter er kvalitetsstemplet. Vi garanterer at våre dører og vinduer har høy grad av regn- og vindtetthet, varmeisolasjon, stabilitet og styrke – laget i Norge beregnet på norske forhold.


 

Med fokus på miljø

Som Selskap er det viktig for oss å gjøre det vi kan for å drifte på mest mulig miljøvennlig måte. Vi jobber kontinuerlig med å få oversikt over hva vi gjør bra, og hva som kan gjøres enda bedre. 


 

Har du spørsmål om våre vinduer og dører kan du kontakte oss på telefon 40540240 eller sende en mail til post@wefixit.no

 

Verdiskapende prosess


Gjennom et langsiktig og tett samarbeid med våre kunder og partnere, bidrar vi til å skape verdier og kompetanse på alle områder.

Fornøyde kunder


Vi tror at den beste markedsføring er fornøyde kunder, og kundens ønsker er derfor i fokus uavhengig av størrelse på jobben.

Allsidig kompetanse


Med en fleksibel arbeidsstokk som innehar allsidig kompetanse, sørger vi for løsninger som gir optimal sikkerhet og anvendbarhet.

Vi finnes på Trustpilot og Facebook

Gi oss en tilbakemelding på Trustpilot om din erfaring med oss, og følg oss gjerne på facebook for å få med deg nyheter om nye produkter,

Hva sier våre kunder om oss?

Vi vet at kvalitet, kommunikasjon og tett oppfølging er helt avgjørende for våre kunder. Vi utfører vårt arbeid som avtalt, og liker å gjøre det lille ekstra for våre kunder. Våre fornøyde kunder er vår beste markedsføring.

trustpilot-wefixit-vindu-dør